Home Blog

Derfor skal du være optimistisk i dit julekort

0

Julen er hjerternes fest, og derfor kan du med fordel sende et optimistisk kort til dem, du holder af. Særligt hvis du har nogle mennesker i dit liv, du gerne vil give en kærlig julehilsen med på vejen og sige tak for det år, der er gået. Det et netop en tid, der giver anledning til at værne om hinanden og de mennesker, vi helst vil tilbringe julen med. Nedenfor får du tips og tricks til, hvordan du skriver et sødt julekort. 

optimistisk i dit tekst til jul

Sådan indleder du dit julekort

Det er altid en god idét at starte med at overveje, hvad det helt præcist er, du vil sige med dit julekort. Du kan starte med at kigge tilbage på året, der er gået. Det kan være, at vedkommende har haft en helt særlig betydning, som du har brug for at italesætte, inden året er omme. Derfor er det altid en god idé at indlede kortet med at se tilbage på den sidste periode og jeres minder, som måske har haft en helt særlig betydning for dig. 

Fortæl familien om dit år

Det kan også være, du ønsker at fortælle dine nærmeste om dit år, og hvad der er sket. Det kan være, der har været nogle vigtige livsbegivenheder, eller at du har fået nyt job. Hvis du har børn, er det altid en god anledning til at fortælle om hele familiens oplevelser, der har fundet sted de sidste måneder. I den forbindelse kan du også tage et fint julebillede af dine børn eller dig selv. Der er ingen grænser for, hvor kreativ du kan være i dit julekort. Du kan med fordel selv lave kortet, så det generelt får et mere personligt udtryk. 

Sådan afslutter dit kort 

Som afslutning kan du desuden vedhæfte nogle særlige ting, der har haft en positiv betydning for dig i løbet af året. Hvis du har været ude at rejse, kan du for eksempel vedhæfte nogle billeder fra din oplevelse. Det er altid en god idé at skabe en rød tråd i dit julekort ved for eksempel at supplere med lidt billeder. Derudover kan du i samme anledning ønske dine kære en god jul og et godt og lykkebringende nytår. 

Selskabslege skal kombineres med kostumer

0

Kombiner selskabslege og kostumer til festen – derfor er det sjovt

Der findes et væld af gode måder at gøre en fest sjovere på. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det vil være en stor succes, hvis du kombinerer selskabslege og kostumer. Det er dog vigtigt at gøre det klart, at en temafest ikke er noget for alle. Derfor skal du sikre, at dine gæster faktisk har lyst til at klæde sig ud.

Hvis du gerne vil sikre, at du holder en god fest, så kan både selskabslege og kostumer dog være en god idé. Hvis det også er noget, du har gjort dig tanker om, så kan du finde sjove kostumer her, så du kan få lidt inspiration til, hvad dit tema skal være. Når du vil have folk til at klæde sig ud til din fest, så bør den have et fast tema.

Du bør aldrig gå ned på selskabslege

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det kan være rigtig hyggeligt at snakke løs med til en fest. I længden er det dog rart, at der også sker lidt andet. Det er netop dét, der gør, at man altid bør have et par selskabslege i ærmet. Det er aldrig noget, man bør gå ned på, da det – uden tvivl – kan gøre enhver fest en tand sjovere.

Heldigvis findes der så mange forskellige selskabslege, at man altid kan finde én, der passer til festen. Det er dog også derfor, det er så vigtigt, at du har kendskab til en lang række forskellige lege. I denne forbindelse er det dog en god idé, at du forsøger at kombinere legene med kostumerne, da det gør det endnu sjovere.

Der er dog også forskel på folks præferencer, hvilket er endnu en god grund til at have kendskab til så stort et udvalg af selskabslege, som overhovedet muligt. Det er nemlig til en stor hjælp i en sådan forbindelse.

Tour de chambre – ideer til temaer

0

5 sjove temaer til tour de chambre

Det har altid været populært at holde fester i forskellige temaer. Det giver nemlig en helt særlig stemning når folk har gjort noget ud af en fest ved at vælge et helt særligt tema. Og hvis man synes, at en temafest er det bedste, vil man elske en anden ting endnu mere. Der findes nemlig en begivenhed, som man kan fejre, hvor det er muligt at have endnu flere temaer. 

Tour de chambre

Man kan nemlig vælge at afholde et tour de chambre, som er en ekstra sjov begivenhed, som de fleste elsker. Det er oprindeligt en fest man holder på kollegier. Her går man fra værelse til værelse og holder små fester. Konceptet er, at alle vælger et tema hos dem selv. Dette tema skal både gå igen i den måde, hvorpå man har valgt at pynte sit værelse. Derudover skal temaet også gå igen for de lege man skal lege. Kan temaet også gå igen i de drinks man skal drikke er det helt perfekt. Derfor er det en ekstra god ide at finde på det helt rigtige tema, hvor man både kan lave drinks, pynte op og lave lege. Læs med og find på sjove temaer til dit tour de chambre.  

#1 Leg i mediebranchen

Et af de sjove temaer du kan lave, er mediebranchen. Her kan du pynte op på en meget moderne måde, da mediebranchen generelt er kendt for at være meget moderne. Derudover kan du servere nogle drinks, som ikke indeholder så mange kalorier. Det er oplagt at servere skinny bitches som er noget, som de fleste faktisk kan lide. Her skal der være vodka og danskvand i. Derudover er det også en god ide at have en lille agurk i. Legen du kan planlægge til sådan et tema, er for eksempel, at folk skal finde på nogle nyheder eller nogle indslag. Du kan give dem noget tid til at planlægge dem og så skal de ellers performe det de har fundet på. Måske har du lavet et stort fjernsyn, som folk skal sætte sig ind i og begynde at fortælle. 

#2 Et tema med udgangspunkt i Mexico

Et af de temaer, som rigtig mange laver til mange forskellige fester er naturligvis det mexicanske. Det er et tema, som man har set rigtig mange steder og det er noget, som mange nyder rigtig meget. En af de ting man kan drikke til dette tema, er for eksempel tequila og mezcal. Det er to dejlige drikke, som stammer fra det varme Mexico. Derfor er det oplagt, at det lige netop er disse to drikke man kan servere. Når det kommer til lege, kan det for eksempel være, at det er oplagt, at man har en quiz om Mexico. Det kan være, at man skal gætte hvor mange der bor i det store land og noget om geografien. En leg med spørgsmål er altid god så derfor er det noget du kan overveje rigtig meget. Du kan også overveje at lave en leg, hvor folk skal se uhyggelige ud. Dem der ser mest uhyggelige ud vinder legen. Det er oplagt fordi, at dette land fejrer de dødes dag, som netop handler om at se uhyggelig ud. 

Vil I også have nogle sjove selskabslege til festen? Så find de sjoveste selskabslege her.

Sådan gør du studenterfesten ekstra sjov

0

Studenterfesten er nok den hidtil vildeste fest på dette tidspunkt i livet. Du har knoklet i flere år, først i folkeskolen og dernæst på din gymnasiale uddannelse. Der er blevet talt heftigt ned, og nu er det endelig tid til at slutte æraen af med et brag af en fest! Dette er en fest, du kun oplever én gang i livet, så det gælder om at gøre den mindeværdig og ikke mindst sjov. Her får du nogle bud på, hvordan du kan gøre studenterfesten ekstra sjov.

studenterfesten sjovere

Drukfest for fuld hammer

Studenterfesten er lig med en drukfest for langt de fleste. Der skal derfor være masser af drinks og Mokai eller lignende på bordet. Du kan eventuelt hyre en bartender til at stå og blande lækre drinks til gæsterne hele aftenen. 

Der skal være lækker musik. Få fat i nogle gode højtalere med en god bas og lav din egen yndlingsliste på Spotify, der kan stå og buldre derudaf. Har du et større budget til festen, kan du også vælge at leje en DJ, der virkelig kan få sparket gang i festen. 

Planlæg gerne nogle forskellige aktiviteter til festen. Det kan være alt fra gær og grimasser til forskellige kortspil, beer-pong og andre aktiviteter, hvor man skal bruge kroppen. Det bliver kun sjovere og mere udfordrende eftersom festen skrider frem og alkoholen ryger indenbords.

Husk på studenterhue reglerne

Når der er alkohol involveret, både til studenterfesten og tiden optil, så skal du også huske på de berømte studenterhue regler. Disse kan nemlig sætte et interessant præg på din studenterhue. Brækker du dig under studenterkørslen, så koster det blandt et hak i huen, og har du sex med huen på, så får du et lyn i huen. Det er værd at tænke på, inden du sender huen rundt ved bordet til familiemedlemmerne, om end hakkerne er svære at skjule. 

Babyshower lege

0
lege til babyshower

Find ud af hvilke sjove lege I kan lave til jeres næste babyshower

Et babyshower afholdes gerne med forskellige lege og forskelligt babypynt på bordene. Et babyshower afholdes for nogle som et lille surprise party for den kommende mor. Et babyshower skal give glæde, grin og gode oplevelser for den kommende mor. I, som arrangerer et babyshower, kan allerede fra starten lave små lege for at lette stemningen. 

Sådan finder I sjove lege til babyshower

Inden I sætter jer til bordet kan i udfylde et skema hver. Her på skemaet kan der gættes om barnets: 

 • Køn 
 • Øjenfarve 
 • Vægt ved fødslen 
 • Hvem barnet mest kommer til at ligne af forældrene. 

Når dette er udfyldt, kan I sætte jer til bordet. Hvis I på forhånd ikke kender kønnet, kan man med stor fordel pynte flot op med neutrale farver. Kender man derimod kønnet, bør man give den gas i enten blå eller lyserød. 

Når I har sat jer ved bordet, bør I lave flere lege. Mange kender sikkert legen, hvor man sætter ”halen på æslet”. Denne leg kan laves om til, at man sætter ”pap baby på moderen”. Gør følgende: 

 • Start med at placere moderen i midten 
 • Hver deltager skal have bind for øjnene, så længe det er deres tur 
 • Hver enkel gæst får et forsøg på at sætte pap babyen på moderens mave. 
 • Den, der kommer tættes på at ramme rigtig, har vundet.

Alle ved, at lege er lidt sjovere, hvis man kan vinde noget. Derfor bør der være præmie til hver enkelt leg eller konkurrence, der laves. 

Find mange flere sjove ideer til babyshower på danmarks største portal for babyshowers – babyshoweret.dk.

Husk at tage billeder 

Denne dag er en stor dag for den kommende mor. Derfor bør der tages mange billeder hele dagen. Gæsterne kan altid gå sammen efter dagen og lave en lille sød fotobog. En fotobog giver glæde og skaber gode minder fremadrettet. Denne dag er en dag, I alle sammen vil huske på. 

Hvis du søger selskabslege, så finder du dem her.

Børnelege – sjove lege til børn

0

3 Sjove børnelege til fødselsdagen

Når man afholder en børnefødselsdag, er det naturligvis vigtigt, at der også er lege man kan lege. Det er vigtigt, at man gør noget ud af, at det ikke bare er sodavand og boller man spiser. Man bør også altid lege nogle forskellige lege. Det kan blandt andet være, at man afholder en sjov skattejagt. Det er en af de meget udbredte lege. Det er dog på samme tid noget, som kræver meget af forældrene. 

#1 Skatteleg

Det kan være en sjov leg at lege og det kan gøre, at der går lang tid med det. Som forældre til en børnefødselsdag kan det være meget oplagt, at tiden går hurtigt. For at afholde børnefødselsdag for de mange børn er ikke nødvendigvis noget, som man i så høj grad ønsker at gøre. Man kan lave forskellige poster rundt omkring i hjemmet og i haven. Her skal børnene så gætte og gøre forskellige ting for at få posten med videre. Det er noget som kræver kreativitet, men at se børnene lege på den måde er også meget sjovt. 

#2 Stopdans

Der findes naturligvis også nogle børnelege, der er langt mere simple. Der findes nemlig lege, som ikke kræver helt lige så meget. Det kan for eksempel være, at man kan få børnene til at lege stopdans. Det er en leg, som man kan elske rigtig meget da det altid er sjovt at danse. Her gælder det om at være helt stille når musikken stopper. Når der er musik, skal børnene danse alt hvad de kan. Når så musikken stopper skal børnene stoppe med at danse. Dem der alligevel kommer til at bevæge sig, taber så legen. 

Det kræver, at der er en dommer og det kan for eksempel være en af forældrene. De kan bestemme om der er nogle der bevæger sig for meget eller ej. Så kan de pege dem ud, som bevæger sig og så er de ude. Sådan bliver man ved i lang tid. Hvis børnene er meget trætte af stopdans fordi de altid leger det, kan man også lave omvendt stopdans. Man kan nemlig gøre sådan, at børnene skal danse når der ikke er musik. Idet musikken kommer på, skal man så være helt stille. Det er en lidt mærkelig måde at lege stopdans på, men det kan dog være sjovt fordi, at det er så markant anderledes end hvad man er vant til.

#3 Ballondans

En sjov dans man kan lege, er ballondans. Her er man hold, som står sammen og skal vinde. Hvert hold får en ballon bundet rundt om anklen. Så gælder det for de andre hold, at de skal ødelægge denne ballon. De skal træde på den på en eller anden måde. Hvis et hold får trådt på en ballon, er de ude. Så fortsætter de andre med at lege. Der er også mange andre lignende danse, som kan være rigtig sjove at lege med hinanden. Det kan gøre, at alle får det sjovere og det er naturligvis en skøn ting. For så kan man altid sørge for, at man har det godt og nyder hinandens selskab til børnefødselsdagen eller hvad det nu er for en dag man fejrer. 

Underholdning til julefrokost

0

Sådan vælger du den bedste underholdning til julefrokosten

Nu går der ikke længe, før julefrokostsæsonen så smat begynder. Måske er du så heldig, at du i år selv skal være med til at arrangere én, og det er både spændende, sjovt og også en lille smule hårdt. For der er rigtig mange ting at holde styr på, og naturligvis vil du gerne have, at lige netop din julefrokost bliver den, folk kommer til at huske. 

Find de sjoveste indslag og lege til julefrokosten

Der er mange forskellige tiltag, som kan være med til at gøre en julefrokost fed og underholdende. Selvfølgelig er maden og drikkevarerne i fokus, men der skal altså også være noget mere, som kan sætte stemningen i gang. Derfor er det en rigtig god ide at have et par lege i ærmet, som du kan smide på bordet. Og hvis du ikke lige orker de der klassiske ”Jeg har aldrig”-lege, så får du her forslag tre sjove lege, du kan sætte i gang i stedet.

Julefrokost leg 1: Hvem tilhører historien?

Denne her leg er altid en succes, og den kan hurtigt løsne op for stemningen. Samtidig bestemmer folk selv, hvor meget de vil dele, så der er ikke noget ubehageligt pres, hvor dine gæster føler sig trængt op i et hjørne.

Den forløber som følger:

 • Først deler du alle dine gæster op i to hold. I skal være cirka lige mange på hvert, men ellers er det ligegyldigt, hvordan de er sammensat. Du skal selv agere vært/moderator, så du skal ikke være på et hold.
 • Så skal alle (bortset fra moderatoren) skrive en historie fra deres liv ned på et stykke papir. Det kan være hvad som helst, det skal bare være sandt. Hvis du har lyst, kan du godt sætte rammer for, hvad temaet for historien skal være. For eksempel kan kravet være, at det skal være noget sjovt.
 • Så lægges alle historierne ned i to poser, én for hvert hold.
 • Herefter trækker du en historie fra det ene hold og læser den op for alle.
 • Så skal det andet hold gætte, hvem fra det første hold, historien tilhører.
 • I skifter så mellem de to hold, indtil den sidste historie er trukket. Herefter tæller I op, hvem der fik flest point, og de erklæres vindere af legen! 

Julefrokost leg 2: Tegn og gæt i stor skala

Tegn og gæt går man aldrig galt i byen med. Det er en sjov leg, og det giver folk noget at snakke om. For eksempel kan det mange gange i løbet af aftenen komme op, hvor grim Henriks giraf var, og det er med til at give gæsterne festlige minder, de kan tage med hjem. Sådan her går du all-in på tegnesjov:

 • Få to store blokke I kan tegne på. Snup eventuelt et par stykker med hjem fra arbejde af de store, der kan stå på ben (og husk selvfølgelig at levere dem tilbage igen).
 • Del gæsterne op i to hold, og placer dem foran de to blokke.
 • Nu skiftes gæsterne til at trække en seddel, og så skal de tegne det, som står på den. Gerne på tid, så hav et æggeur eller en mobil klar. Lav sedlerne på forhånd, og sørg gerne for, at det ikke er alt for let.
 • De må ikke sige noget om, hvad de tegner, og i første omgang er det tegnerens eget hold, der skal gætte, hvad de tegner.
 • Hvis ingen fra holdet kan gætte, hvad der tegnes, går turen videre til det andet hold.
 • I kan spille det så længe, I har lyst, men du kan eventuelt opsætte en regel om, at I stopper ved 20 point eller lignende. Så kommer der ligesom en naturlig grænse for, hvor længe I kan blive ved. Holdet med flest point vinder.

Julefrokost leg 3: Sig STOP

Denne her leg er lidt grænseoverskridende for nogle, men når I først kommer i gang, er den rigtig sjov, og man kan fortsætte med den længe. STOP henter inspiration i dramaundervisningen, men det er altså en leg, som alle sagtens kan deltage i.

Sådan gør I:

 • Lav en scene (det vil sige et rum på gulvet, hvor der er plads til, at to mennesker kan bevæge sig).
 • To personer starter med at være på scenen.
 • Nu skal de improviserer. De bestemmer helt selv, hvad deres ”teater” skal handle om, og intet aftales på forhånd, så begge kan forsøge at trække scenen i den retning, de gerne vil.
 • Imens de to skuespillere er i gang, må alle fra publikum på hvilket som helst tidspunkt sige ”STOP”. Så skal skuespillerne fryse, og den der har sagt stop, skal tage en af pladserne, indtage samme positur og improvisere en ny retning for skuespillet.
 • Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det må gerne blive skørt!
 • Hvis der går for længe, uden at nogen siger stop, kan I sætte en tidsgrænse for, hvor længe en scene må vare. Fem minutter vil typisk være passende som maks.

Underholdning til fest

0

3 sjove indslag du kan lave til din næste fest.

Man kan sagtens holde en fest uden at planlægge særlig meget. Blot gøre hjemmet rent, stille nogle snacks frem og invitere folk over. Holde det hele sådan lidt ’loose’. 

Man risikerer blot, at festen dør ned tidligere end forventet, især hvis man fx gerne vil ryste nogle af sine venner sammen, som ikke kender hinanden særlig godt. Det kunne være arbejdsvenner og skolekammerater for eksempel. 

Så selvom det lyder lidt folkeskoleagtigt med ”sjove indslag” til sin fest, så kan det faktisk være en meget effektiv måde, hvorpå man kan holde energien oppe og sikre sig, at ingen tager hjem tidligt, fordi de hellere vil se det nye afsnit af deres yndlingsserie. 

1. Du kan altid forberede et drukspil

Drukspil er altid et sjovt indslag til en fest, og der findes så mange forskellige muligheder, at du helt sikkert vil finde en slags drukspil, som du ved, både dig og dine gæster kan få timevis af sjov til at gå med. 

Har du ikke tiden eller lysten til at forberede det helt store, findes der drukspil, hvor det eneste, det kræver, er et kort eller nogle terninger – nøjagtig som et helt klassisk kort eller brætspil. Det kunne fx være et drukspil som vandfald, der dog også kræver en tom eller uåbnet flaske alkohol, som kan stå i midten af kortcirklen. 

Har du i stedet en masse tid, du gerne vil have til at gå så hurtigt som muligt, kan du godt forberede noget lidt mere kompliceret. Der findes godt nok ikke nogle drukspil, der kræver noget helt vildt indviklet, da det trodsalt er spil beregnet til meget berusede mennesker, så der er en grænse for, hvor kompliceret man kan gøre det. 

Lidt mere komplicerede drukspil findes der dog. Meget populært er drukspillet øl bowling, da man kan være flere med, og det er sjovt at se på. De individuelle regler skifter fra gruppe til gruppe, og der er regler, man kan til- eller fravælge, ud fra hvad den individuelle gruppe er komfortabel med. 

I grove træk er hovedformålet med øl bowling at vælte den uåbnede øl, der står mellem det modsatte holds stole, med en fodbold. Bliver øllen væltet, skal holdet som straf drikke hele den væltede øl. 

2. Gå helt tilbage til klassikeren: Limbo

Vi kender alle sammen limbo. Vi har højst sandsynligt allerede leget det til en eller anden fest, vi var til på et eller andet tidspunkt i vores liv. 

Det er en klassisk festleg. Så klassisk der ligefrem høre en sang med til den. Den er så perfekt til fester af mange grunde. 

Vigtigst af alt, er reglerne såre simple. Det handler blot om at kunne gå under stangen. Selv hvis det bliver for kompliceret for en, synger manden i sangen; ”Hvor lavt kan du gå?” Når man har fået godt med alkohol indenbords, er det ikke den bedste ide at begynde at sætter gang i en eller anden kompliceret festleg, der kræver lidt for meget af dine gæster. 

Så hellere give dem en helt simple leg, som selv din allermest fulde gæst kan være med på og højst sandsynligt kender i forvejen. 

Som et ekstra plus er det også en festleg, som heller ikke kræver det største af dig. Blot en stang (der bliver ofte brugt en kost) og to personer til at holde den og sænke den, efterhånden som folk kommer igennem.

BONUS: Lej en tryllekunstner til festen

En tryllekunstner er altid god til at få gang i festen. Det giver samtidig en masse at snakke om blandt alle gæsterne. Desuden så er det underholdning, som alle kan være med på, og det gælder både børn og voksne.

Tryllekunstner Anders Møller er en af de mest bookede tryllekunstnere i Danmark. Hans show får indblandet alle gæsterne og det er fyldt med en masse humor og charmerende trylleri.

Læs mere om Anders Møller og om at booke en tryllekunstner her.

3. Alle elsker karaoke!

Hvem elsker ikke at have friheden for at kunne synge af sine lungers fulde kraft sammen med sine venner? Det er denne elskov, der har gjort karaoke så populært til festerne, der bliver holdt rundt omkring i Danmark. 

Karaoke er både sjovt for dem, der ser på, og dem der synger, og dette gør det til en rigtig ”crowdpleaser”. Til forskel fra limbo gør det nemlig ikke så meget at vente, fordi man bliver godt underholdt imens. 

Der findes karaoke versioner af næsten alle sange på Youtube, så det kræver i princippet ikke andet end en computer med en internet forbindelse og nogle højtalere. Vil man gerne gøre det helt rigtigt, skal der dog traditionen tro også være to mikrofoner, så man virkelig kan føle sig som en professionel sanger eller sangerinde.

Planlægger du, at der skal være karaoke til din næste fest, kan det være en rigtig god ide at advare dine naboer først, om at du holder fest. Selv hvis du til dine sidste fester uden karaoke, sagtens har kunne holde festen på et acceptabelt lydniveau, så har karaoke det bare med gerne at ville være højt.
Man skal trodsalt både have høj musik, og oveni det bliver der så lagt to fulde mennesker, der så konkurrere i at synge over musikken. Plus med så meget alkohol, som det for de fleste tager at få modet til at gå på scenen, er det højst sandsynligt ikke skønsang, der bliver sunget.

Underholdning til fødselsdag

0

Hvordan finder du god underholdning til fødselsdagen

Når man skal holde fødselsdag, kan der være mange ting at skulle holde styr på. Det kan være alt lige fra mad, bordkort til invitationerne. Flere vælger også at bestille underholdning udefra, som med rette kan være med til at løfte gæsternes humør. Der findes dog et utal af former for underholdning og forskellige prisklasser. Der vil heraf komme et par eksempler på, hvilke muligheder der er. 

Herunder finder du sjove lege og indslag til fødselsdagen

Den magiske

Nogle kan godt lide magi, og i Danmark har vi et dygtigt udvalg af tryllekunstnere. Trylleri kan formå at skabe latter, overraskelser og nærvær hos et stort publikum. Nogle tryllekunstnere fokuserer på børnetrylleri, men der også findes tryllekunstnere til arrangementer, hvor gennemsnitsalderen er højere. Her kan prisen variere mellem 2.000 og 15.000 alt efter underholdningens varighed og valg af tryllekunstner. 

Den sjove

Man kan også vælge at hyre en stand-up komiker til at underholde publikum i 30 minutter. Her findes der et utal at gode komikere, der har fremtiden foran sig. 

Der findes også temaer som for eksempel: Pilatespigerne, som er 2 kvinder, der leverer komik ved at inddrage fødselaren i en historie om Pilates. Det er med til at gøre oplevelsen mere nærværende og personlig og skaber latter hos gæsterne. 

Den sjove underholdning kan koste mellem 2.000 kroner og 10.500 alt efter showets længde og valg af komiker. 

Den musikalske

Hvis man ønsker et musikalsk indslag, er der også mulighed for det. Her er der stor varietet blandt musikere, og hvad for et formål det skal tjene. Her er der nemlig både musikere, der sammensætter det med komik, mens der er andre musikere, der medbringer eget band, og så er der kopi-bandsene. Så der er både mulighed for at genopleve sangene fra Kim Larsen og Elvis, hvis fødselsaren er stor fan af sådanne personer. Så findes der bands, hvor der bliver komponeret musik med forskellige instrumenter, hvis man synes, det er interessant. 

Priserne varierer meget ved de musikalske indslag og kan være alt lige fra 1.500 og til 25.000 kroner.  

Jeg har aldrig

0

Få gang i festen med ”Jeg har aldrig”. Her finder du spørgsmål til Jeg har aldrig legen.

Vi kender det alle sammen godt. Vi har godt i gang i festen, men på et tidspunkt går festen lidt død. Man ved ikke helt, hvad man skal snakke om. Det kan blive en smule akavet, og så er det en god idé at sætte gang i festen med en drukleg. De er lavet til at få nogle hyggelige stunder, samtidig med at de er utrolig sjove. Med drukspillet ”Jeg har aldrig” kommer I aldrig til at kede jer, og I er garanteret en masse sjove stunder.

Lær nye ting om dine venner med Jeg har aldrig spørgsmål

Vi kunne vel alle sammen tænke os at vide en smule mere om vores venner. Vi ved samtidig også, at vi er tilbøjelige til at være lidt mere åbne, når vi først har fået noget indenbords. Det kan dog være svært at vide, hvad man skal snakke om for at få de gode historier frem fra vennerne. Her kommer spillet ”Jeg har aldrig” ind i billedet. Det opstiller alle mulige sjove scenarier, som man kan grine i flere timer over. Der er en masse geniale historier, der kommer frem, og det er virkelig en god måde at få gang i samtalen og de hyggelige snakke.

Du kan også få nogle sandheder ud om dig selv med dette spil. Her skal du være forberedt på at være helt åben og kunne fortælle de mest mærkværdige fortællinger om dit eget liv, hvis man har lyst. Egentlig skal man bare drikke hver gang, der er noget, der passer på en. Dog kommer man ikke uden om at fortælle en masse sjove historier.

Få drukket, mens du har det sjovt

Hele idéen med at spille et drukspil som ”Jeg har aldrig” er, som man nok kan regne ud, at få drukket noget. Derfor er det en fantastisk måde at få gang i festen, da man hurtigt får noget indenbords, hvis man bare spiller i et stykke tid. Nogle gange kan det godt være lidt svært at få drukket noget på kort tid, hvis nu man skal videre til en anden fest og gerne vil være fuld. Derfor er et drukspil som ”Jeg har aldrig” en fantastisk idé, da man både får en masse alkohol indenbords og får en masse sjove stunder med sine venner.

Undgå de kedelige momenter

Hvis man er tilbøjelig til at være dårlig til at starte sjove samtaler, så kan denne leg også være en god idé. Her kommer en masse spændende og sjove emner på banen, som kan sætte gang i enhver fest. Derfor er det det helt rigtige at gøre, hvis man fornemmer, at festen er ved at gå lidt i stå. Så kan du høre nogle sjove historier fra de andre, samtidig med at man får drukket en masse alkohol. Man får derfor løsnet spændinger, der eventuelt måtte være og kan derfor bare få en helt fantastisk fest. Det er i hvert fald altid en mulighed for at sætte gang i en god fest og derved undgå de kedelige momenter.