Drukspil

0
154

Vi inkluderer musik, diskussion, bevægelige lys og en hel række forskellige ting, der giver energi til en lokal samling. Vær det som det kan, hvordan ville du gøre det betydeligt køligere? Du har det. Drikke spil! Det er billetten! Så her er 5 drikkespil, der hjælper med enhver samling:

1. Lords Cup

Hvad du har brug for: Drikkevarer, kort
Lords Cup glæder sig bedst med utallige enkeltpersoner. Hver gang du vælger et kort, skal du gøre, hvad oversigten nedenfor siger. Jo mere alkoholiker, jo bedre!

2. Aldrig har jeg nogensinde

Hvad du har brug for: Drikkevarer
Never Have I Ever er et ekstraordinært spil for at kende dine kammeraters privilegerede indsigt! Du er nødt til at dele noget, som du aldrig har gjort, og de personer, der har, får en smag på deres drikke. For eksempel, når jeg siger: “Aldrig er jeg på noget tidspunkt blevet fanget”, vil hver eneste af dem i samlingen, der er blevet fanget, få en drik. Nøglen her er at få dine ledsagere til at indrømme deres ydmygende historier, så pas på det, du siger!

3. Skyllet Jenga

Hvad du har brug for: Drikkevarer, Jenga
Tanked Jenga ligner almindelig Jenga dog med morsomme og vanvittige vanskeligheder sammensat på hver af de 54 Jenga-firkanter. Forsøg at hente en firkant fra den indstillede kvadratiske bunke med den ene hånd og placere den over bunken. Med en chance for, at stakken falder, chug du din drik og får to firkanter og fuldfører vanskelighederne.

4. Thumper

Hvad du har brug for: Drikkevarer
Dette er et hurtigt, enkelt spil til, når enkeltpersoner begynder at nikke! Du skal simpelthen slappe af omkring et bord og vælge en håndbevægelse for dig selv. Du kan vælge et triumfskilt eller lade dit kreative sind løbe vildt (eller beskidt;)). Alle pund ved bordet, og spillet starter. Du starter din håndaktivitet og derefter udfører en anden persons aktivitet, mens de andre fortsætter med at dunke.
I øjeblikket omstiller den person, hvis håndaktivitet blev udført, sin aktivitet, og af den, hvis tur han har brug for næste. Hvem kaotisk hoper sig op eller tager for lang tid på at overveje at reagere, drikker. For at gøre spillet progressivt sjovt, kan du ligeledes lave en lyd for alle og udføre aktiviteten OG lyden. Hent det?

5. Lige ansigt

Hvad du har brug for: Drikkevarer
Når du bliver alkoholiker, er det vanskeligt at holde et lige ansigt, og dette spil er svært ved det. Du komponerer smarte eller forkerte sætninger på små papirstykker – dem, der er vanskelige at læse, mens du holder et lige ansigt. Hver spiller får en papirbit og forsøger at holde et lige ansigt. Den person, der snicker eller reagerer, skal drikke!

 

Hvorfor drukspil gode til at få gang i festen?

Du kender det helt sikkert. Du sidder til en fest, hvor du ikke rigtig kender nogen. De andre kender heller ikke rigtig hinanden. Der står bare små grupper af mennesker rundt omkring og småsnakker, og dansegulvet er tomt.

Det er selvfølgelig hyggeligt nok, især hvis man er en af de heldige, der kender et par stykker. Men federe ville det nu alligevel være, hvis alle frit kunne snakke sammen. Så tør man også danse lidt mere og grine lidt højere.

Der er i de seneste år blevet holdt rigtig, rigtig mange fester rundt omkring i Danmark, og fælles for alle er, at der næsten helt sikkert er blevet spillet en eller anden form for drukspil til størstedelen af dem.

Drukspil er en skudsikker metode til at få lært folk bedre at kende og få sat gang i festen. Her kan du læse om hvorfor.

Alkohol og drukspil gør det nemmere at socialisere

Kender du ikke rigtig så mange til en fest er en god metode til hurtigt at blive mere udadvendt, blot at smide nogle genstande indenbords. Her skal det selvfølgelig nævnes, at det er vigtigt, man kun drikker så meget som ens krop kan klare, og at man drikker ansvarligt.

Alkohol løsner dig op, og samtidig med at du bliver fuldere, bliver det også en del nemmere at være den, der går op til folk og starter en samtale, i stedet for blot at stå og vente på, at de kommer til dig. Et drukspil er, som navnet hentyder til, lavet for druk. Straffen i alle de mange hundrede spil, der findes, er, at man skal drikke. Nogle gange slurke, nogle gange shots.

Spiller du et drukspil, er det altså en hurtig måde at få masser af alkohol indenbords, så et drukspil er også smart at spille i starten af en fest, da det giver folk noget at lave, så de ikke føler sig så akavet, og man får sat gang i feststemningen, efterhånden som slurkene eller shotsene bliver taget.

Et regelsæt gør samtaler lettere

Kan du se en person i den anden ende af rummet, som du rigtig gerne vil snakke med, er det for de fleste meget grænseoverskridende at skulle gå op og starte en samtale med dem.

Giver du til gengæld denne person nogle spilleregler og sætter dem sammen med den person, de gerne vil starte en samtale med, behøves man ikke overtænke, over hvilken emne man skal starte samtalen op med, for samtalen er allerede blevet påbegyndt, som spillet blev sat i gang.

Det er trodsalt lettere at snakke med en person, når du ved, hvad du skal sige, og i et drukspil har du noget andet at koncentrere dig om, selve spillet, mens du forsøger at holde en samtale.

Plus et drukspil giver jer noget sjovt at grine over, når I er færdige med at spille. Det sætter altså ikke kun en samtale i gang, et drukspil hjælper også med at holde samtalen kørende.

Kom tættere på hinanden ved at være fjollet sammen

Hvis der er noget, der bringer folk hurtigt tættere sammen, så er det at være underlige omkring hinanden. Så føler man at de høflige rammer allerede er brudt, og man kan være mere sig selv omkring hinanden fra starten af. Isen behøves på den måde ikke at brydes, så meget som at den fjernes helt.

I et drukspil handler det ofte om at være fjollet og gøre nogle ting, der for nogle kan virke åndssvage. Det måske bedste eksempel er drukspillet øl bowling. Kender du ikke til det, får du her en meget kort opsummering af dets regler.

I øl bowling skal man være fire spillere og en dommer. De fire spillere er delt op i to hold, som sidder overfor hinanden på en græsplæne. En uåbnet øldåse stilles mellem medspillernes stole hos begge hold.

Det gælder om at skyde det andet holds øldåse ned, da de som straf skal drikke den hele. Alt imens dette foregår har dommeren en meget stor magt. De kan bede om at blive kaldt noget specielt, sige de altid skal hoppe på et ben el.lign.

Oven i alt dette findes der også en lang række forudbestemte regler, såsom spyd hvor man skal kaste sig på græsset som blev der kastet spyd over hovedet på en, og disse kan alle findes på nettet, hvis du er nysgerrig.

Alt kan være et drukspil

Som tidligere nævnt findes der efterhånden flere hundrede drukspil. Dette skyldes nok også, at alt efter hånden kan drejes så det bliver et drukspil. Det handler blot om at indføre alkohol.

Der findes druk ludo, druk uno, druk twister, ja, sågar druk kabale.

Det er også meget populært at se en film eller serie, og så drikke når bestemte ting sker eller en specifik catchphrase bliver brugt. Det kan man meget hurtigt bliver meget fuld af.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here