Sjove ideer til julefrokosten

0
91

Mange befinder julen med hygge. Jul er lige med hjerternes fest for mange. For mange handler julen om at ses med familien og dem, som man holder af. En fast tradition i mange familier er julefrokosten.

For mange betyder julefrokosten noget specielt, da det er dér, at hele familien samles. Måske er det nogle gange kun der, at man får set bestemte familiemedlemmer. 

Hvis I vil have den perfekte julefrokost, så læs med her.

sjove ideer julefrokost

Find på sjove julelege

Til julefrokoster spises der god mad, og mange får også noget godt at drikke.

Men mange vælger også, at der skal spilles pakkespil. Det er en tradition, som både voksne og børn elsker.

Man kan også vælge at lege nogle andre julelege.

Hvor mange julelege, at der skal leges, det er noget, som man selve bestemmer. Men 1-3 julelege vil for de fleste være et passende valg, da der også går en del tid med at spise og med at snakke. Selskabslege kan i den grad også bruges!

Find din musikalske side frem

Udover pakkespil så kan man fx lege Hit med sangen med julesange.

Man kan selv bestemme, hvordan at legen forgår. Hvis der er et klaver i hjemmet og en, der kan spille på det, så kan en spille nogle julesange, som to hold skal prøve at gætte.

Man kan også give en person et par høretelefoner på og den julesang, som personen hører, skal personen nynne, hvor de andre skal prøve at gætte hvilken en, at det er.

musikalske side frem

Den værste julegave

En anden anderledes og sjov juleleg kan være, at hver person skal komme i tanke om den værste julegave, som de nogensinde har fået. Derudover skal de opdigte to falske gaver. Personen skal fortælle de tre gaver, og så skal de andre deltagere gætte hvilken en, der er den rigtige. Der findes mange andre sjove julelege, som man kan lege til en julefrokost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here