Jeg har aldrig

0
164

Få gang i festen med ”Jeg har aldrig”. Her finder du spørgsmål til Jeg har aldrig legen.

Vi kender det alle sammen godt. Vi har godt i gang i festen, men på et tidspunkt går festen lidt død. Man ved ikke helt, hvad man skal snakke om. Det kan blive en smule akavet, og så er det en god idé at sætte gang i festen med en drukleg. De er lavet til at få nogle hyggelige stunder, samtidig med at de er utrolig sjove. Med drukspillet ”Jeg har aldrig” kommer I aldrig til at kede jer, og I er garanteret en masse sjove stunder.

Lær nye ting om dine venner med Jeg har aldrig spørgsmål

Vi kunne vel alle sammen tænke os at vide en smule mere om vores venner. Vi ved samtidig også, at vi er tilbøjelige til at være lidt mere åbne, når vi først har fået noget indenbords. Det kan dog være svært at vide, hvad man skal snakke om for at få de gode historier frem fra vennerne. Her kommer spillet ”Jeg har aldrig” ind i billedet. Det opstiller alle mulige sjove scenarier, som man kan grine i flere timer over. Der er en masse geniale historier, der kommer frem, og det er virkelig en god måde at få gang i samtalen og de hyggelige snakke.

Du kan også få nogle sandheder ud om dig selv med dette spil. Her skal du være forberedt på at være helt åben og kunne fortælle de mest mærkværdige fortællinger om dit eget liv, hvis man har lyst. Egentlig skal man bare drikke hver gang, der er noget, der passer på en. Dog kommer man ikke uden om at fortælle en masse sjove historier.

Få drukket, mens du har det sjovt

Hele idéen med at spille et drukspil som ”Jeg har aldrig” er, som man nok kan regne ud, at få drukket noget. Derfor er det en fantastisk måde at få gang i festen, da man hurtigt får noget indenbords, hvis man bare spiller i et stykke tid. Nogle gange kan det godt være lidt svært at få drukket noget på kort tid, hvis nu man skal videre til en anden fest og gerne vil være fuld. Derfor er et drukspil som ”Jeg har aldrig” en fantastisk idé, da man både får en masse alkohol indenbords og får en masse sjove stunder med sine venner.

Undgå de kedelige momenter

Hvis man er tilbøjelig til at være dårlig til at starte sjove samtaler, så kan denne leg også være en god idé. Her kommer en masse spændende og sjove emner på banen, som kan sætte gang i enhver fest. Derfor er det det helt rigtige at gøre, hvis man fornemmer, at festen er ved at gå lidt i stå. Så kan du høre nogle sjove historier fra de andre, samtidig med at man får drukket en masse alkohol. Man får derfor løsnet spændinger, der eventuelt måtte være og kan derfor bare få en helt fantastisk fest. Det er i hvert fald altid en mulighed for at sætte gang i en god fest og derved undgå de kedelige momenter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here