Sådan gør du studenterfesten ekstra sjov

0
100

Studenterfesten er nok den hidtil vildeste fest på dette tidspunkt i livet. Du har knoklet i flere år, først i folkeskolen og dernæst på din gymnasiale uddannelse. Der er blevet talt heftigt ned, og nu er det endelig tid til at slutte æraen af med et brag af en fest! Dette er en fest, du kun oplever én gang i livet, så det gælder om at gøre den mindeværdig og ikke mindst sjov. Her får du nogle bud på, hvordan du kan gøre studenterfesten ekstra sjov.

studenterfesten sjovere

Drukfest for fuld hammer

Studenterfesten er lig med en drukfest for langt de fleste. Der skal derfor være masser af drinks og Mokai eller lignende på bordet. Du kan eventuelt hyre en bartender til at stå og blande lækre drinks til gæsterne hele aftenen. 

Der skal være lækker musik. Få fat i nogle gode højtalere med en god bas og lav din egen yndlingsliste på Spotify, der kan stå og buldre derudaf. Har du et større budget til festen, kan du også vælge at leje en DJ, der virkelig kan få sparket gang i festen. 

Planlæg gerne nogle forskellige aktiviteter til festen. Det kan være alt fra gær og grimasser til forskellige kortspil, beer-pong og andre aktiviteter, hvor man skal bruge kroppen. Det bliver kun sjovere og mere udfordrende eftersom festen skrider frem og alkoholen ryger indenbords.

Husk på studenterhue reglerne

Når der er alkohol involveret, både til studenterfesten og tiden optil, så skal du også huske på de berømte studenterhue regler. Disse kan nemlig sætte et interessant præg på din studenterhue. Brækker du dig under studenterkørslen, så koster det blandt et hak i huen, og har du sex med huen på, så får du et lyn i huen. Det er værd at tænke på, inden du sender huen rundt ved bordet til familiemedlemmerne, om end hakkerne er svære at skjule. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here