Sådan slapper du mere af før festen

0
72

Sådan slapper du mere af før festen

Du skal til en pissefed fest med alle dine venner. Fester er … ja, festlige, men de kan være stressende at forberede sig på. Især hvis du ikke lige er den mest udadgående person eller måske skal være vært for det hele. 

Lider du af angst?

Angst er en ubehagelig psykisk lidelse, der kan true med at ødelægge dit sociale liv, fordi du bliver ramt af angstanfald, så snart du befinder dig i situationer, hvor du skal forholde dig til mange mennesker eller måske er i en stresset eller ukendt situation.

Psykiske lidelser er ikke så simple at behandle som et brækket ben. Ofte kan ting som medicin og især terapi dog hjælpe dig til at leve et nogenlunde normalt liv, hvor du ikke behøver at isolere dig fra omverdenen.

Eller hvad med at prøve hypnose mod angst?

Prøv hypnose

At gå til terapi en time før, du skal til fest, er dog ikke nødvendigvis smart, og medicin kan have en masse ubehagelige sideeffekter – og så kan du jo heller ikke rigtig drikke. Har du overvejet i stedet at eksperimentere med hypnose?

Hypnose virker langt fra på alle, men hvis du er en person, der kan blive hypnotiseret, kan du få hjælp til at ændre dine tanker og slappe mere af i kroppen. På den måde kan festen blive en smule mere overskuelig.

Sæt en serie på

Du kan også forberede dig ved at sætte en serie på og bare flade helt ud, før du skal afsted til festen. På den måde får du en chance for at stresse af og distrahere dig selv en time eller to, så du ikke behøver bekymre dig nær så meget om den kommende fest. 

Det skal selvfølgelig ikke være det nyeste afsnit af en serie, som du bare har ventet på at se. Sæt i stedet en serie på, som du måske har set før, så du virkelig bare kan flade helt ud uden at skulle tænke for meget.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here