Seddel under tallerken

0
112

Skriv sjove sedler under tallerkener

Til en fest er det oplagt, at man har visse lege man kan lege. Især hvis man skal holde et stort middagsselskab, hvor der kommer mange kan det være relevant. For så er der mange, der ikke kender hinanden og det kan gøre, at det er endnu sjovere at komme hinanden lidt ved. Det kan man blandt andet hvis man placerer sedler under alles tallerkener. Der kan stå forskellige ting på disse sedler. Det vil altid gøre festen langt sjovere. I det følgende kan du få gode ideer til hvad du kan skrive under sedlerne. Der kan nemlig være rigtig mange ting du kan skrive. Det sjove ved denne leg er, at alle vil være langt mere opmærksomme på hinanden. De vil pludseligt se forskellige ting, som folk gør og tro, at det er på grund af sedlerne.

Lav sedler med taler

En af de helt store klassikere er naturligvis, at der står på en af sedlerne, at man skal holde en tale. Det er en god ide, at der er en der skal holde en tale. Det er en af de sedler man altid ser under en tallerken. Det er oplagt at gøre dette da det også betyder, at alle er lidt nervøse for at få den. Her må man blot håbe, at det er en person der ikke har noget imod at sige noget til andre. Der vil nemlig også være dem, der slet ikke har lyst til at holde en tale. Hvis de ved, at de skal holde en tale kan det være meget frustrerende. 

Det kan også være en god ide at give en seddel, hvor der står, at dem der får den skal rydde op efter maden. De skal måske tage ting i vaskemaskinen. Det kan gøre, at man dermed får ryddet op godt og grundigt. En anden ting man skal gøre kunne også være at ignorere den der sidder til højre eller venstre for en. 

Alle får en seddel uden tekst

En af de ting man også kan gøre er lidt anderledes og den nærmer sig næsten et socialt eksperiment. Man kan lave en seddel under alles tallerken, hvor der står, at man ikke skal gøre noget. Når man ser denne seddel vil man naturligvis tro, at man er den eneste der har fået denne seddel. Hvis alle har fået denne seddel vil alle begynde at analysere de andre meget mere og det er interessant for aftenen. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here