Tip en 13er – med ideer og spørgsmål

0
137

Tip en 13’er sætter gang i festen

At holde en fest er skønt, men af og til er man nødt til at planlægge nogle lege. Det kan i nogle tilfælde være en lidt kedelig fest, hvis der slet ikke er nogen lege. Og på den anden side kan lege også være med til at det hele bliver lidt sjovere. Det kan være en måde, hvorpå folk får mulighed for at snakke med hinanden og have det sjovt på kryds af vennegrupper. Man kan lave en sjov leg, hvor det er nødvendigt, at folk er sammen på kryds af grupper de kender i forvejen. Det kan tvinge dem til at snakke med hinanden og det gør altid festen langt sjovere. En af de lege, som man kan sætte folk til at lege er tip en 13’er. Det kan være sjovt at tippe om hvem der kan gøre hvad. På forhånd har man selvfølgelig lavet en seddel, hvor der står forskellige ting der skal gøres. Det kan for eksempel være hvem der i længst tid kan stå på et ben. Det kan også være hvem der kan spise flest chips på fem minutter. 

En konkurrence skaber spænding og iver

Noget af det man selvfølgelig altid ønsker til en fest er lidt spænding. Hvis der er det vil en fest nemlig altid være sjovere. Det får adrenalinen til at pumpe og det er noget, som alle kan lide. For så gør man lige lidt ekstra for, at man har det sjovt. Der findes mange sjove konkurrencer man kan inkludere i tip en 13’er. En af de ting man kan gøre er for eksempel, at man kan lave en leg, som handler om hvem der kan drikke mest. Det man ikke skriver i denne overskrift er, at man skal drikke mest citronsaft. De fleste vil helt automatisk tro, at der er tale om alkohol. 

Så vil folk skrive det navn ned, som de tror kan drikke mest alkohol. Men det er jo slet ikke sikkert, at det er den samme person der kan drikke mest citronsaft. Det er med til at gøre legen sjovere.

De fysiske lege er sjove

Til en fest er det sjældent, at folk er nede og lave armbøjninger, men det kan du ændre på. Du kan nemlig sige til folk, at det er noget, som de skal gøre. Folk skal tippe på hvem der i længst tid stå i planke eller lignende.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here