Tour de chambre – ideer til temaer

0
112

5 sjove temaer til tour de chambre

Det har altid været populært at holde fester i forskellige temaer. Det giver nemlig en helt særlig stemning når folk har gjort noget ud af en fest ved at vælge et helt særligt tema. Og hvis man synes, at en temafest er det bedste, vil man elske en anden ting endnu mere. Der findes nemlig en begivenhed, som man kan fejre, hvor det er muligt at have endnu flere temaer. 

Tour de chambre

Man kan nemlig vælge at afholde et tour de chambre, som er en ekstra sjov begivenhed, som de fleste elsker. Det er oprindeligt en fest man holder på kollegier. Her går man fra værelse til værelse og holder små fester. Konceptet er, at alle vælger et tema hos dem selv. Dette tema skal både gå igen i den måde, hvorpå man har valgt at pynte sit værelse. Derudover skal temaet også gå igen for de lege man skal lege. Kan temaet også gå igen i de drinks man skal drikke er det helt perfekt. Derfor er det en ekstra god ide at finde på det helt rigtige tema, hvor man både kan lave drinks, pynte op og lave lege. Læs med og find på sjove temaer til dit tour de chambre.  

#1 Leg i mediebranchen

Et af de sjove temaer du kan lave, er mediebranchen. Her kan du pynte op på en meget moderne måde, da mediebranchen generelt er kendt for at være meget moderne. Derudover kan du servere nogle drinks, som ikke indeholder så mange kalorier. Det er oplagt at servere skinny bitches som er noget, som de fleste faktisk kan lide. Her skal der være vodka og danskvand i. Derudover er det også en god ide at have en lille agurk i. Legen du kan planlægge til sådan et tema, er for eksempel, at folk skal finde på nogle nyheder eller nogle indslag. Du kan give dem noget tid til at planlægge dem og så skal de ellers performe det de har fundet på. Måske har du lavet et stort fjernsyn, som folk skal sætte sig ind i og begynde at fortælle. 

#2 Et tema med udgangspunkt i Mexico

Et af de temaer, som rigtig mange laver til mange forskellige fester er naturligvis det mexicanske. Det er et tema, som man har set rigtig mange steder og det er noget, som mange nyder rigtig meget. En af de ting man kan drikke til dette tema, er for eksempel tequila og mezcal. Det er to dejlige drikke, som stammer fra det varme Mexico. Derfor er det oplagt, at det lige netop er disse to drikke man kan servere. Når det kommer til lege, kan det for eksempel være, at det er oplagt, at man har en quiz om Mexico. Det kan være, at man skal gætte hvor mange der bor i det store land og noget om geografien. En leg med spørgsmål er altid god så derfor er det noget du kan overveje rigtig meget. Du kan også overveje at lave en leg, hvor folk skal se uhyggelige ud. Dem der ser mest uhyggelige ud vinder legen. Det er oplagt fordi, at dette land fejrer de dødes dag, som netop handler om at se uhyggelig ud. 

Vil I også have nogle sjove selskabslege til festen? Så find de sjoveste selskabslege her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here