Underholdning til fødselsdag

0
127

Hvordan finder du god underholdning til fødselsdagen

Når man skal holde fødselsdag, kan der være mange ting at skulle holde styr på. Det kan være alt lige fra mad, bordkort til invitationerne. Flere vælger også at bestille underholdning udefra, som med rette kan være med til at løfte gæsternes humør. Der findes dog et utal af former for underholdning og forskellige prisklasser. Der vil heraf komme et par eksempler på, hvilke muligheder der er.

Herunder finder du sjove lege og indslag til fødselsdagen

Den magiske

Nogle kan godt lide magi, og i Danmark har vi et dygtigt udvalg af tryllekunstnere. Trylleri kan formå at skabe latter, overraskelser og nærvær hos et stort publikum. Nogle tryllekunstnere fokuserer på børnetrylleri, men der også findes tryllekunstnere til arrangementer, hvor gennemsnitsalderen er højere. Her kan prisen variere mellem 2.000 og 15.000 alt efter underholdningens varighed og valg af tryllekunstner.

Den sjove

Man kan også vælge at hyre en stand-up komiker til at underholde publikum i 30 minutter. Her findes der et utal at gode komikere, der har fremtiden foran sig.

Der findes også temaer som for eksempel: Pilatespigerne, som er 2 kvinder, der leverer komik ved at inddrage fødselaren i en historie om Pilates. Det er med til at gøre oplevelsen mere nærværende og personlig og skaber latter hos gæsterne.

Den sjove underholdning kan koste mellem 2.000 kroner og 10.500 alt efter showets længde og valg af komiker.

Den musikalske

Hvis man ønsker et musikalsk indslag, er der også mulighed for det. Her er der stor varietet blandt musikere, og hvad for et formål det skal tjene. Her er der nemlig både musikere, der sammensætter det med komik, mens der er andre musikere, der medbringer eget band, og så er der kopi-bandsene. Så der er både mulighed for at genopleve sangene fra Kim Larsen og Elvis, hvis fødselsaren er stor fan af sådanne personer. Så findes der bands, hvor der bliver komponeret musik med forskellige instrumenter, hvis man synes, det er interessant.

Priserne varierer meget ved de musikalske indslag og kan være alt lige fra 1.500 og til 25.000 kroner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here